Friday, February 19, 2010

delete





its not over


Hermm yea minggu ni penuh delima dan masalah macam macam yang berlaku dan hari ini gembira dapat rehat kat rumah malas nak keluar dah assigment pon macam tak sentuh langsung,last minit je!!tiga hari lepas pegi bangsar yey we have fun,disebabkan azim keje setengah hari we decided to cari hadiah baju untuk my adik tak jumpe pon akhirnya benda yang dia nak.
random photos

ok ini ada rupa paparazi


then we went to delicious yeaa the dessert are awesome
cuti lagi tiga hari nak try buat kat rumah pulak brownies/choclate chip homemade
kepada orang orang i dah janji nak buat to jangan risau
gumy bear celup choclate yum yum




then lepas penat jalan jalan p menuju ke subway pulak perut masih lapar dah berkeroncong
ehem are you ok



ehem we are not ok





assigmentassigmentassigmentassigmentassigmentassigment assigmentassigmentassigmentassigmentassigmentassigment teeheee bye

yadayada

Masa ni agak kelam kabut plan nak tengok midnight movie dengan adik adik konon nya ingat spend time sebelom masing masing balik asrama,book ticket semua seat kebanyakkan dah reserved,akhirnya pegi esok pagi nasib sudah d reserved memang ramai gile orang yea Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief best siap tengok dua kali hermmmm..
yang berbaju belang bukan adik tapi azimah ,yey u pakai baju spice ranger <3


macam biasa sebelom balik









Wednesday, February 17, 2010

dibuli oleh pembuli


Hari minggu yang lalu pegi rumah uncle sebab ada kenduri yang berdekatan so singgah sekali sebab da dekat lagipon kita orang nak plan untuk atuk and nenek punya anniversary,tak sabar macam macam da plan harap yang opening untuk silat to jadi.Sebab belom suruh cousin cousin yang kecik2 ni practice lagi haha tapi idea lain pulak yang buat pegi p buli si ibrahim yang sudah semakin gendut dan mengada gada pakai kan kopiah dan songkok sebab geram sangat dengan dia sekarang,memang buli dan pakse sampai nangis he kejam kau orang.
ok ibrahim malas nak layan kita orang sebenarnya tengok,dia pura pura buat tido biar kita orang tak pakse pakaikan kopiah dan macam macam lagi


jeling malas nak pandang camera
takapa ibrahim tak apa
yahooo dapat jugak akhir nyaaa,susah nak bagi dia tumpu kat camera

hahahahaha
tengok dia da naik rimas semua kerumun dan paksa paksa buat itula ini

siap pegang tangan ok itu bukan idea i,kecian ibrahim kena seksa dengan moster moster yang kejam ok mengaku ketua dia adalah i


sayang ibrahim sorang sambil nyanyi lagu nabil zamanhuri-dari jauh


awak selalu buat kita tergoda dengan kecomelan awak

tengok muke simpati kecianyaaa memang kejam tangan siapa la to,lupe
ibrahim da buat muke pelik''dalam hati kecil dia'' bila nak habis photoshoot ni''

sayang ku jangan membesar dengan cepat nak sayang macam ini je