Thursday, April 22, 2010

i wannnnnnnnnnnnnnnn niiiiii

Minggu ni stress sangat jerawat dah naik,hari selasa lepas presentation bisness semua berjalan dengan lancar walaupon ada ahli group seorang tak datang betapa bencinya kerja group kalau dapat ahli yang tak best disebabkan ada diantara mereka tak buat kerja,i je semangat lebih tapi time presentation kurang mungkin disebabkan confident level low terlalu nervous mungkin i need to built my confident level.Ok cerita pasal iwani ia merupakan produk 100% halal Iwani Frozen Food Sdn Bhd, sebuah syarikat bumiputra yang membekalkan makanan sejuk beku .Menawarkan peluang Perniagaan konsep KIOSK atau KEDAI yang telah terbukti menguntungkan,untuk menjadi ahli anda boleh mendengar taklimat iwani di Kemasukan percuma menarikkan
Untuk maklumat lanjut, datanglah ke Taklimat Perniagaan yang dijalankan pada tiap-tiap hari Sabtu (kecuali hari cuti kelepasan am) pada pukul 11:00 pagi (TEPAT).
Iwani Frozen Food Sdn Bhd
42 Jalan SBC 8 Taman Sri Batu Caves
68100 Batu Caves, Selangor Darul Ehsan
HP : 017-6525106 En Mohammad
Email:
fairuzsa@yahoo.com
://peluangperniagaaniwani.blogspot.com /http://serisirna.fotopages.com/?entry=1323067 http://iwanichina.blogspot.com/ rm 10 ringgit wowwww berbaloi baloikan ops to trademark kamdar silap, mudah dah sedapppppppppp!! dimana nak cari iwani?Taman Permata Kl,Batu Caves,Selangor Keramat Wangsa KL,Taman Greenwood Gombak dan Seksyen 7Shah Alam atau Kiosk-kiosk mereka berada di seluruh semenanjung Malaysia, dari Kedah sehingga ke Johor, Kuantan dan Kelantan.Apa tunggu lagii carilah iwani dilokasi terdekat anda!!!!!!!!!!!!

cousin cousin semua gelak sebab uncle jaffar onn pakai rambut palsu
muka muka tak prepare cousin cousin yang tersayang dan adik yang nakal yang tengah sekali
this photoshot for iwani billbord one year ago





memang tak boleh jadi model kurma,kalau buat muke terseksa macam ni
aisyah comel je suapkan mira,mulut dia pon ternganga jugak

mira punya turn,tengok dia pulak yang ternganga


our product
meeting room
i love iwani,pada kecik ini la makanan adik beradik membesar dengan iwani



discussion
Bangga dengan dengan group kami,selalu marah marah dorang sebab tak datang untuk discussion dan meeting untuk proposal walaupon ada masalah teknikal disaat saat akhir semua berjalan dengan lancar terima kasih tidak terhingga dekat Encik Fauzi yang banyak membantu kami dalam mencari serba sedikit tentang iwani dan bagi banner,tag name dan brochure semua.Iwani selalu dekat dihati saya

Wednesday, April 14, 2010

scratcing i thing

this is the material im using for my mini dool


stitching for my dools coming soon,final is around the corner its getting me nervous and im running of timeeeeeeeeeeeeeeee gahhhhh help

Saturday, April 10, 2010

perginya seorang insan


Malam semalam kami melawat uncle halim di hospital,kawan mama dan papa masa di USA kami adik beradik masih kecil lagi, kalau tengok gambar memang ingat .Mula mula i agak lupe uncle yang mana sebab mungkin lebih kurang tiga tahun lepas mereka sekeluarga datang rumah.Papa beritahu yang uncle diserang strok dan brain sudah tidak berfungsi cuma dibantu oleh mesin pernafasan dan jantung,heartbeat uncle 175 untuk manusia biasa 70 or 6O.Aunty masih ingat nama kami adik beradik dia kata dah besar dah,walaupon terukir senyuman tapi jauh didalam hati aunty sedih hanya tuhan yang tahu.Harap aunty tabah menangung ujian ini dan tabah untuk menyara enam orang anak selepas ini,

kebanyakan gambar sahaja diblurkan untuk menghormati keluarga mereka

emir sedekahkan yasin


kasih sayang seorang anak,tepat pukul 5 pagi tadi,kalau uncle belom sedar atau menerima maklum balas yang positif mesin to terpaksa dicabutkan kata aunty,aunty reda kalau ini sudah ditakdirkan.Takziah untuk keluarga mereka
sayangila ibu bapa anda selagi mereka masih hidup


Friday, April 02, 2010

being bored as usual


Hola hola holaaaaaaaaa!! minggu ni class berderet campur dengan class2 gantinya memang penat yang teramat sangattttttt,final pon nak dekat kebanyakan assigment untuk final project sudah tibaaaa memang gembirra..terus rasa macam ni ^__________________________^ heeeh heh eheh HA HA HAR HAR HAAA

^O^



dah sem enam barula terasa nak buat video,sebelom ni tak penah mengada gada disebabkan semua keje nak minggu depan,ini la muke muke yang selalu ada time class dah habiss!!bagus dorang ni class dah habis pon masih duduk dalam lab..



stressss yang teramat sangatttttt,terus keluar video video nii