Sunday, June 27, 2010

Cara untuk berjimat



full of concentration to .Jangan main main
maknya siap usap kepala anaknya.Malu dia ada orang tangkap gambar siap mencangkung.


Mungkin mereka kurang berkemampuan untuk beli lampin bayi. Cara dengan menguna surat khabar atau magazine lebih jimat.
Bukan ke kalau pakai lampin dari kain cotton lebih bagus,boleh basuh dan pakai balik perlu ke lubang kan seluar anaknya.Kecian kat budak kecik ni.

Thursday, June 24, 2010

china

1. KURSUS MEMBORONG KE CHINA

OBJEKTIF kursus ini diadakan ialah:-

  • MENDAPATKAN PELBAGAI BARANGAN DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH
  • PROSES PENGURUSAN LOGISTIK BARANG DARI CHINA KE MALAYSIA
  • MEWUJUDKAN SIKAP DAYA SAING, KRITIS & INOVATIF DALAM DIRI USAHAWAN KAUM BUMIPUTERA
  • MEMECAHKAN MONOPOLI YANG DIKUASAI OLEH KAUM BUKAN BUMIPUTERA

2. MISI PERNIAGAAN DAN MEMBORONG

(BUYING MISSION KE GUANGZHOU, CHINA )

Setelah menghadiri Kursus yang dianjurkan, para peserta dialu-alukan untuk menyertai MISI PERNIAGAAN DAN MEMBORONG (BUYING MISSION) KE GUANGZHOU, CHINA. Semasa BUYING MISSIONS ini para peserta akan dibawa ke pelbagai tempat seperti:-

  • pusat pakaian wanita, lelaki, jeans dan baju dalam
  • pusat tas tangan
  • pusat jam
  • pusat alat tulis
  • pusat cenderamata
  • pusat aksesori
  • dan sebagainya

KOS "BUYING MISSIONS"

(MISI PERNIAGAAN & MEMBORONG KE GUANGZHOU, CHINA)

KURSUS KE CHINA

RM 100 SEORANG

*Kursus setiap sabtu jam

9.00 pagi - 11.00 pagi


PEMBELAJARAN MELIPUTI

  • GEOGRAFI CHINA
  • MATAWANG CHINA
  • VISA / PASSPORT
  • TIPS MEMBORONG
  • CARA MEMBELI BARANGAN CHINA
    PENGURUSAN BAWA BALIK BARANGAN DARI CHINA MELALUI KAPAL
  • DAN LAIN-LAIN

  • TRIP KE CHINA

RM 950.00 (AIR ASIA ) - GUANGZHOU

RM 850.00 ( MAS ) - SHANGHAI

RM 850.00 ( MAS ) - SHANGHAI / YIWU

(Pilih mana-mana tarikh yang sesuai untuk trip pemborongan)


TRIP PEMBORONGAN 2010

jun 9-14 - guangzhou - AIR ASIA

jun 9 - 18 - Guangzhou / Shanghai / Yiwu - AIR ASIA/CHINA SOUTHERN/ MAS

jun 13 - 18 - Shanghai / Yiwu - MAS




HARGA TERMASUK - GUANGZHOU
1 ) BAS DARI AIRPORT KE HOTEL DAN HOTEL KE AIRPORT
2) SARAPAN PAGI
2) PENGINAPAN HOTEL 3 BINTANG
5 Hari 4 Malam - air asia
3) Tour - Sehari ke pusat pusat borong
8 pagi - 8 malam

HARGA TIDAK TERMASUK
1) VISA CHINA
2) TIKET PENERBANGAN PERGI BALIK AIR ASIA


UNTUK PENDAFTARAN SILA HUBUNGI:-

Pn Hazlina : 016 - 2101 400
En Fauzi: 016 - 262 6084
Email : iwani@streamyx.com















































Monday, June 21, 2010

happy birhday


HAPPY BIRTHDAY SYAHRIL AZIM
hope all your dreams and your wishes will come true lots of love from me.



Kononnya nak buat surprise lilin penuh keliling gazebo depan rumah,masa terlalu cepat dengan keadaan kelam kabut bawak semua makanan ke depan dalam 5 minit berpeluh peluh untuk prepare, kereta sampai dengan tak sempat keluar kan cupcake dan bakar lilin surpriseeeeeeeeeee walaupon tak sempat nyanyi lagu happy birthday hahaha plan tak jadi mungkin sebab terkejut dorang datang cepat sangat,apa apa pon azim dengan jazz terkejut garu garu kepala sebab plan dorang nak pick me up kat rumah i then pegi dinner dekat vivo (thecurve).Sis aida kakak kepada azim cakap"ini la vivonya"
hadiah azim semua dari titik peluh sendiri (handmade)termasuklah 2 bantal baring, peluk kad dan cupcake. HEE ini la keje masa cuti sem menjahit,

kad to i guna tisu rendam dengan teh dan kopi untuk dapat effect vintage,dalam gambar ini nampak cam tisu kotor hee





bantal ini special sebab ada terukir nama miza







macam biasa tak behaveeee