Sunday, August 29, 2010

strawberry field

i love manipulated pictures. its just out of the world, if u know what i mean. the more i get too exited about the picture that i just took, the more my crazy brain wants to edit it. as a result, well.. u can see it urself. last night, azim took me to a restaurant called 'strawberry field' at Taipan, subang. at first i didn't know that we would eat at the restaurant because he said that he wanted to eat at mcD. ('-.-) it was kinda creepy and i felt too fashionable just to eat at mcD. if i know a bit earlier, i wont mind wearing just my pajamas to go there. but thank god azim was just joking-__- pffff. to make it a bit realistic, he even take a turn into a mcD just to make me believe that we are actually gonna eat at mcD. ( bazir minyak je taw )

anyway, as soon as we get to the restaurant, what a surprise. Fiera and Naquib was there. so, we bukak puasa together and live happily ever after. oh, one more thing, azim take a zip of his drink before azan magrib. gud job boy.(aish terlupa pulak nak snap pictures dekat restoran,syok makan namanya).
tythmyt (2)
these picture was taken at the roof top of sunway pyramid's building.
hjg
klk
dntdytfk

hgh

hnh
iloveyouazimah

Thursday, August 26, 2010

Firecracker

gjhg
bnhg
p[
huj
hjj
i love my 50 mm lens

Friday, August 20, 2010

I just in love with this bokeh things.I could not stop myself helpp HEEE

ff
this image is currently last year.I dont really remember when but the location is in my campus.

Wednesday, August 11, 2010

salam lebaran

Asalamualaikum wahai sahabat sahabatku alhamdulilah sudah sehari berlalunya bulan yang mulia ini iaitu bulan puasa.Okay baru je sehari untuk orang orang rumah terutamanya adik imran puasa penuh ye boleh la berlatih berhenti minum susu.Nanti tak adalah menjerit jerit suruh bibik buat susu.Semoga ramadhan kali ini dapat keberkatan darinya.Mudah mudahan amin.
jjkj


DSC_0560
Tersangatlah terasa hati ketika ini.Takapa atiqah kau boleh cuba lagi.

hghghg
Menjamu dadih puan liza buat kali terakhir sebelum berpuasa sambil ditemani cahaya nur dibelakang hihi cey.


uukjkjkj
okay ini background dia sebenarnya



jkjhk

hh
omg budak dean list malu malu tutup muka semua(sambil tunjuk peace kat peminat).
Nampak tak typography yang dibelakang itu?Cakap nampak kalau tak pendek umur.Hee itu project masa sem 3.Rinduu subject typography.

jkhk
itu dia pensyarah typography yang disayangi puan azi yang bertudung merah jambu.Penyarah yang telah mengajar kami selama tiga sem berturut turut.Rindu lagi sekali.
selamat datang ke fssr. Sejak dah berjaya siap kan 200 sketches untuk seminggu tempoh hari tentang fssr.Dalam otak ni teringat fssr sahaja .Kepada rakan rakan seperjuangan tahniah kepada yang dianugerahkan dean list.Kepada yang tak dapat cuba lagi sem depan.Ini adalah sem akhir yang sangatlah stress.Tapi seronok disebabkan hanya dua hari dalam seminggu sahaja kelas. hjh
yipieee balik dapat cuti seminggu sempena bulan puasaaaa. indahnyaa
ghhgjjj

Hari pertama solat terawih adik adik semangat berpakaian serba lengkap siap selendang ye imran.Masjid negeri punyalah ramai orang .Pack sungguh.Hari pertama biasalah itu.


Esok adalah harapan sekarang adalah pengalaman kemarin adalah kenangan yang tak luput dari kekhilafan mohon maaf lahir dan Batin., Semoga RAMADHAN kali ini lebih baik dari RAMADHAN tahun lalu yer.. amin….


Sunday, August 08, 2010

5.25

kjhkj



DSC_0519

DSC_0509


5.25pm

mood: :(


Tuesday, August 03, 2010

we love you

amirah with her handmade card for mama


uyuy

jhhj

hjvj

mjj

rtht
location in the toilet.. hehehehe
hjghjgh

Adik paling comel wish mama dekat wall dan dia la yang paling semangat nak beli kan hadiah.Adik cakap"adik nak beli kan mama flower macam mana ni sekolah kakak ada jual tak?"hemm tak apa nanti kita kutip flower kat luar.Hee dia tak nak.Adik punya card dia tak bagi tangkap gambar maluu..

Monday, August 02, 2010

sorry for the bad quality webcam.

i miss hanging out with you like we used to.The drawing image has discribe everyting.thank you ajimah aka dafi hahaha(evil laugh).Bored like hell need to finish my 200 sketches yup 200 sketches for one week.YIPPIEEE 140 MORE SKETCHES ATIQAH.zz sleep

rgrcv


kkkhj