Saturday, October 30, 2010

merungut


Semangat nak buat header ke apa ni?entah tak tau..tak tau....nak kata semua keje dah beres tak adalah jugak.Walaupon semester sudah berakhir.yippie untuk diri sendiri.Tapiii.. cuti sem masih ada class macam biasa setiap hari isnin untuk sebulan..lepas tu practical.tiqa bukan merungut tapi penat baru je lepas habis final.Hmm kira merungut la kan?.

Yey dapat dua baju from oldblossom preloved sale tiga hari lepas,dan jumpa fashionista seperti adriana and shea.jumpa?haha tengok dari jauh..

adriana:tiqah: We (me and Shea) certainly were staring at you pretty, and your skirt......CANTIK, nak pinjam!!!!!! Hahahaha and, i should be segan....cause soo comot berpeluh minyak2 muka :(((

tiqa memang pemalu,err yeke hahaha memang pon.lalalala
>_<


Web
Web
Web
Web
sorry gambar terlebih panjang

terima kasih disuatupencarian.blogspot.com
YGYH

si comot



Hello hi salam perkenalan ,nama saya Imran dikalangan keluarga panggil adik.Sebab adik paling bongsu dan paling manja dengan mama.umur adik baru 6 tahun.Adik baru je berhenti susu.. dalam beberapa minggu yang lepas.Sebab kakak selalu usik adik panggil baby...babyy.. boo..tengok gigi depan adik macam ikan jerung, kalau adik gigit butang baju sekolah pon boleh tercabut,terbelah dua.

Ada kawan mama hari itu tanya.
Aunty:.what is your name?
Adik:my name is imranmohamadfauzi@yahoo.com (hikhikhik dia terus bagi alamat email facebook ke apa)
Aunty:terus terdiam 5 saat..

tengok tuhhh!!!... lepas sekolah tak salin baju sekolah terus mengadap laptop,main fishville,petville atau farmville..kalau orang panggil sampai tak dengar..
DSC_0978
DSC_0979
DSC_0990
DSC_0985
gigi ikan jerung

Semalam majlis graduasi adik,tahun depan adik sudah masuk sekolah rendah..adik da janji dengan mama,tak kan nangis kalau pegi sekolah lagi...dan adik akan tengok tv hanya sabtu ahad.
Okay itu tiqa tak bercayaa...selagi astro ceria 611 hujud memang tak la kan.Tapi yang bestnya kami barulah tahu boleh lock dan letak password.Hikhikk..Hari itu si budak comot ni jerit..Mamaaaaa kenapa astro ceria dah tak boleh bukak...adik rasa mesti dia tengah repair untuk letak cerita cerita baru kan mamaa..
Hahaha sumpah nak tergelak dia cakap macam tu.Memang tak payah perah otak nak fikir bagi alasan apa dekat si kecik ni..

DSC_1042
DSC_1045
DSC_1046
DSC_1046-2
DSC_1047-2
majlis graduasi adik ni papa tiqa yang tangkap, sebab hanya parents sahaja yang boleh datang..Penat bangun mandi semua.. akhirnya tak dapat pergi..(adik cakap,kenapa papa tak tangkap girlfriend adik yang kat belakang ituu)tiqa tau yang mana satuu,sebab hari itu adik penah tunjuk... hee comel sebab badan dia temuk.Adik cakap cristina baik sebab selalu bagi adik pinjam eraser dia.Nanti concert day adik nanti tiqa tunjuk girlpren dia kayy..


inilah graduasi sekolah tadika yang terakhir untuk anak papa,kata papa kepada anak anak dia ..



Thursday, October 28, 2010

ada ke

memang ada pon.model converse berbaju tido,hihihi sebenarnya adik adik yang lain semua sibuk dengan exam week. Disebabkan kan assigment kena hantar dalam seminggu memang terkejar kejar.Untuk subject advertising tiqa pilih product converse..yang ini semua gambar yang tidak dipakai.Hanya untuk tatapan sahaja.
DSC_1086
DSC_1089
angle ni nampak sangat kasut tuh besar,hihi sorry adik
DSC_1087-2
DSC_1097
DSC_1127
DSC_1122
DSC_1087
errr yang pulak kenapa kaki berbulu?yang ini kaki adik tiqa yang lagi satu,bukan amirah ye.
DSC_1131
DSC_1111
rtyhjkl; (48)
lalala tiqa memang malas nak type,upload gambar je mampu..

Thursday, October 21, 2010

angka kosong di belakang

3 (1)

Yahooo umur kau sudah 20 tahun,
p/s:thank you kawan kawan yang wish di fb

Monday, October 18, 2010

malaysia boleh


Heii machaa...




1 malaysia style! This is the way malaysia suppose to be.


*peace!!

Sunday, October 17, 2010

worst day

CSC_4161

k-jknukulk


My tears run down like razorblades and no, I'm not the one to blame: it's you or is it me?

And all the words we never say come out and now we are all ashamed. And there is no sense
In playing games, when you done all you can do.

But now it's over, it's over. Why is it over? We had the chance to make it. Now it's over,
It's over. It can't be over. I wish that I could take it back, but it's over.

I lose myself in all these fights; I lose my sense of wrong and right. I cry, I cry. I'm
Shaking from the pain that's in my head. I just want to crawl into my bed and throw away
The life I led. But I won't let it die. But I won't let it die.

But it's over, it's over. Why is it over? We had the chance to make it. Now it's over,
It's over. It can't be over. I wish that I could take it back.

I'm falling apart, I'm falling apart. Don't say this wont last forever. You're breaking
My heart, you're breaking my heart. Don't tell that we will never be together. We could be over
And over, we could be forever.

I'm falling apart, I'm falling apart. Don't say this wont last forever. You're breaking
My heart, you're breaking my heart. Don't tell that we will never be together. We could be over
And over, we could be forever.

It's not over. It's not over, it's never over, unless you let it take you, it's not over,
It's not over, it's not over, unless you let it break you. It's not over.

kopi print open house


Open house terakhir untuk 2010
DSC_0722
DSC_0722-2
DSC_0692
DSC_0706

hee lambat pulak nak click publish

Friday, October 15, 2010

buntu

hehehe raya sudah habis,baru terhegeh hegeh nak upload gambar raya.Sebenarnya tiqa tengah pening dengan final project,untuk hilang kan stress... apalagi edit gambar macam gile.
ikui
DSC_1290
DSC_1287
DSC_1302

Thursday, October 14, 2010

kejutan yang tidak kusangka kan




Pernah ke kau mimpikan kejutan sebegini rupa?ok memang kau tak penah wahai atiqah.Satu hari orang orang disekeliling kau berperangai pelik.Seperti kalau dapat panggilan telefon lari sejauh sebatu dari kau,dan jugak sebelum pergi tuition babai dua kali untuk check kau ok ke tak, padahal nak perhati kau dengar ke tak perbualan mereka.Dalam hati tertanya tanya 'errr kenapa ye mereka'.Disebabkan tak layan perasaan biarkan aja.
Petang kemudian,tengah syok buat assigment. Ada suara berkata jom malam ini kita pergi bbq kawan adik i zharif nama diberi.''Errr apa kena mengena dengan kita,bukan kenal pon" Tak nak tak nak.. Dalam hati berkata'Rasanya tak perlulakan, nak pergi bbq disebabkan budak ini patah kaki.Kononnya nak buat suprise ambil berat segala konon".Selepas segala pujuk rayu..pegi jugak..

setibanya disana.... err yang ini bukan rumah zharif''hati kecil ku berkata' .Apa sebenarnya kita buat disini?mana semua orang? hmmm blur kejap..selangkah demi selangkah ku berjalan(cehhh ayat nak dramatik jeh).
bday atiqah 004
jeng jengg entrance dia tengok tengok.
bday atiqah 009
mataku terus tertumpu dengan lilin yang bercahaya cahaya.Tiba tiba kedengaran lagu hari jadi.Laaa siapa punya birthday la pulak ni, mananya si zharif ni tak muncul muncul dalam hati berkata.Ashik ashik dalam hati je berkata.Akhirnya tiqa cakap' eh birthday siapa????! " atiqahlaa .

hee nasib baik la tak nyanyi happy birthday untuk zharif

DSC_0780
memang tidak dapat ku ungkapkan bagaimana perasaan tiqa masa tu rasa macam mimpi hahaha.Sebab sangatlaaa terkejutt dan hari jadi tiqa yang sebenarnya 21.10.Tidak kusangka sambut awal dua minggu.


bday atiqah 022
birthday siapa sebenarnya iniii??..ehh kenapa baju lain?baju selepas class.Balik rumah ambil adik2 untuk datang meriahkan lagi suasana.
DSC_0774
sangatlah comell dengan lilin dan cupcake.Terima kasih asilah and sis aida untuk handmade cupcakenyaa... dan azimmizamija untuk segalanyaaa.....
DSC_0769
DSC_0773
DSC_0898
DSC_0899
DSC_0906
DSC_0790
DSC_0793

DSC_0803
DSC_0797
DSC_0915



Birthday surprise pertama seumur hidup,yang tidak akan tiqa lupakan :')




Hourglass_Nebula_by_Grogee
hihihiiii walau apa pon belum 20 tahun masih 19 tahun untuk 7 hari


Tidak ketinggalan juga untuk semua warga libra selamat hari jadi