Friday, September 23, 2011

Penutup Raya

Raya sudah mahu berakhir,mari kita kongsi gambar raya kita pula .. Ketinggalan betul.disebabkan raya pertama dan seterusnya dikampung.Sifat sendiri yang terlupa untuk bawak camera dan phone sediri untuk dibawa sekali pulang ke kampung halaman pagi pagi buta sudah bertolak sebelum sembahyang raya.Bertuah! dah setengah jalan baru teringat ada benda tertinggal.Diteruskan perjalanan juga,walaupun dipujuk rayu untuk patah balik tidak dihiraukan.Mungkin disebabkan semalamnya penat berniaga.Tapi tidak apa semuanya berbaloi .

Sambung balik pasal raya, ini satu satu makanan yang sempat ditangkap.Siapa pengemar kambing boleh geng! jamuan raya berlangsung selama dua minggu berturut turut.ponat den masak!!

random gambar tak ikut hari tarikh dan sebagainya.

dfd
Jiran jiran tetangga yang datang.Yang belah lelaki yang sempat ditangkap.Belah perempuan tak sempat disebabkan sibuk menangkap gambar sendiri la tuu...

edit

kalau bab menyibuk menyelit bagi kat kita.

DSC_0233

DSC_0245

Buruk perangai tunjuk kaki masing masing.

Print

si kecil im seronok bermain music chair pusing sekeliling tanpa tahu apa perlu buat.

edit

fs

edit


edit
Kawan kawan sekolah juga datang

fgfg

edit
Sesi berphotoshoot di dalam bilik merah tidak sah kalau tak ada.

gggrt

Liptip masing masing ikut colour wall.Sweet tak colour liptip raya tahun ni.

DSC_0209-2

Akhir sekali beraya di rumah jah bersama bijiran gurlz kite.Dari kiri tiqa,jah,erin,ara,ina dan tin tin. Hee sesuka hati je bagi nickname comel.

DSC_0013

Ok yang ini cerita lari dari topik.Nak bagitau kalau you all pergi melawat ke china atau belajar disana semua sosial network seperti facebook , myspace , youtube, blog dan sewaktu dengannya diblock sedihnya ..sedihnya.. diri sendiri penah merasai.Teruja dapat cucuk wayar internet dihotel. Tapi hanya boleh buka email dan skype je.Sangup tak tinggal dunia sosial network untuk sementara, hanya untuk sambung belajar.Hehh... perkataan hanya dipakai seperti tidak penting sambung belajar je bunyinya.