Monday, October 31, 2011

Selamat tinggal october



Selamat tinggal wahai october.Selamat tinggal juga umur dua puluh satu pada tanggal 21.10. Oh ada sedikit gambar masa graduasi hari tu.Hari ini adalah hari terakhir bulan october 2011. Barulah terasa nak kongsi gambar pada bulan yang paling kita sayang.

Print

DSC_0165

DSC_0210

DSC_0212

DSC_0211


siapa cakap perlu baling topi je,bunga juga harus..

DSC_0452

Sunday, October 16, 2011

pre wedding

safe the date for tommorow!
gatai tak sabar nak kahwin ke.


Hihihi kalian semua dijemput hadir ke graduasi saya pada pukul 10 pagi. Di kampung pendalaman ijok bestari jaya bukan batang berjuntai. Kenapa nama perlu lucah?. Sediakan bunga dan choclate tanpa kacang.Terima kasih kedatangan tuan puan sangat dialu alukan.

Dua minggu sebelum tarikh yang ditunggu selama belajar. (tak adalah tunggu mana pon). Semangat untuk tempah baju di tailor mama. Hantar sketches dan tunjuk apa design yang kita nak. Selalunya kalau raya atau apa apa majlis.Mesti pilih baju dekat butik mama je.Rasa tak seronok kalau tak dapat design baju sendiri. Disebabkan sejak bayi suka pastel colour.Sebab mak kita nak anak dia lembut dan jambu. ( tak ada kena mengena ) . Itu sebab kita pilih colour merah jambu air.

Kalau sesiapa jatuh hati dengan rekaan pertama kita.Sila angkat ibu jari anda kebawah. Sebenarnya banyak lagi gambar kita nak share.Saja nak buat dua tiqa entry. Jangan bercaya sangat.

DSC_0256

DSC_0261

DSC_0258

DSC_0259

DSC_0260

Boleh tak .tak payah pakai high heels.Kaki ayam lagi selesa.

Tuesday, October 11, 2011

october datang lagi


Hello yellow mellow,sudah lama kita tidak ketemu..pejam celik pejam celik bulan 10 sudah.Hai libra.. Rasa boleh jadi gila duduk rumah lama sangat.Sejak dah habis belajar, kerja berapa bulan, lepastu berhenti. Dan sekarang tak tahu nak buat apa. Ye saya memang suka tido dekat rumah je. Aduh! siapa paham perasaan sekarang.Rindu nak belajar balik.rindu rindu rindu.... Sejak tak tau nak buat apa..untungnya tak tau nak buat apa..

ok ini drama yang tiqa buat masa tak ada kerja. (batuk)

pelakon pertama
dibintangi oleh umair sebagai hantu 1

DSC_0041

pelakon kedua
dibintangi oleh galang (miza terbalikan jadi apa kawan kawan) sebagai hantu 2

DSC_0076

pelakon ketiga
dibintangi oleh haqita (terbalik kan jadi apa kawan kawan) sebagai hantu pucat 3

DSC_0090

Tapi disebabkan senyum tak cukup misteri,tak terpilih untuk watak hantu.

DSC_0092

Hahahaha kalau bab menyibuk masa orang sibuk makeup, memang sukakan. Maksu sebagai director cakap i tak ada bakat berlakon.K fine.Kalau bab menyibuk dekat set memang suka.Heww! Memang memang! tapi kalau nak perlakon iklan free kenapa cari kita.

Teringat masa zaman sekolah.Kena buat iklan tentang kanak2 didera oleh pembantu rumah.Ye dan semestinya saya tak dapat watak bibik. Ada satu scene, kena berjalan pulang ke rumah.Berapa kali cut, sebab i jalan macam model. Hahaha ini semua mungkin terpengaruh rancangan america next top model, ke apa masa zaman sekolah.


galang nak test power screen

DSC_0083

disebabkan shooting dekat rumah sampai pukul 3 pagi, tak dapatlah nak tangkap gambar banyak2 ,sebab penat pegang lampu, suluh hantu.Terus masuk tido cepat.Kepenatan!. :P

DSC_0068

Sebenarnya banyak hantunya lagi dalam drama termasuk dafi zain ruffedge dan sebagainya .haha retis bawah ni je sempat tangkap gambar.

ini macam hantu bedak sejuk kan?
menakotkan ke tak

DSC_0100
DSC_0072

DSC_0109

DSC_0113

DSC_0115

Akhir kata doa kan convocation berjalan dengan lancar minggu ini.Sekian