Wednesday, July 21, 2010

DSC_0455

DSC_0460

CSC_0465

Sunday, July 18, 2010

mimpi tidak selalunya indah

Sebenarnya ada diantara kita tidak menyedari yang mimpi sangat bermanfaat untuk kehidupan. Rata-rata antara kita sangat mengabaikan mimpi-mimpi. Saya percaya bila anda tahu apa manfaat mimpi untuk kehidupan, anda mula ingin mengambil tahu serba sedikit tentang mimpi.
Mimpi-mimpi selalu berlalu setiap malam atau siang. Disebabkan kita tidak pernah memperdulikannya, kita anggap mimpi itu tidak pernah ada sangkut paut dengan kehidupan. Sebebarnya sangat banyak manfaatnya kepada kehidupan.
Kita tahu ada ramai pentsir-pentsir mimpi. Ada juga banyak kitab atau buku-buku tentang Tafsir Mimpi. Ada mimpi yang boleh ditafsir dan ada pula tidak boleh ditafsir. Sejak dulu lagi selalu ada orang yang pakar tentang tafsir mimpi. Saya tak nk bincang pasal tafsir mimpi sebab dah ramai orang yang mentafsir mimpi.Cerita pasal mimpi semalam adalah mimpi yang cukup indahh ^_^.Terjaga dari mimpi terus terkejut ,buzz message you tengok kat tingkap.jom jogingg! siap ada pantun.

Bangun pagi.
gosok gigi,
pegi joging,
pastu baring,
jangan lupa mandi,
kalau tak nak bau tahi.


DSC_0336
muka tak mandi pegi sarapan
CSC_0383

DSC_0361

CSC_0375

CSC_0388

CSC_0382

CSC_0386

DSC_0354
senaman pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DSC_0363

DSC_0366

DSC_0367-2

CSC_0377
yang ini dah rupa macam ranting pokok pon ada
CSC_0378

CSC_0376
bibik saya nak masukk,mandi

Wednesday, July 14, 2010

rajin

ATIQAH-GAUZHOUkkkkk

DSC_3987

DSC_3986





HHJHJ
Rajin kann..Dia siap jelir jelir lidah tak bagi tangkap gambar.Tengok siap pakai selipar hotel p keluar -_-''


location:china

Friday, July 09, 2010

mari mari

Walahhh.. raya sudah dekat apa lagi. Untuk mendapat discount serendah 3o% datang la ke butik Dang Anum dan Pesona DI SACC MALL tingkat 3(shah alam)


KOLEKSI KAFTAN



untuk sebarang pertanyaan tentang harga atau sebarang maklumat boleh email ke atiqahfauzim@yahoo.com