Wednesday, August 24, 2011

mimpi yang jadi kenyataan

Testing.. testing untuk pertama kalinya.

Raya nak dekat yihaaa..


Sebenarnya tiqa nak cerita. apa benda yang you mimpi,tapi sedar sedar.. laa mimpi je ke?ala.. kan seronok kalau mimpi jadi kenyataan..seronoknya kalau bermain dengan imiginasi kita sendiri kan.Seperti bermain gelongsor atas pelangi,Terbang dengan sekumpulan burung- burung gagak,bermain dengan awan yang seolah olah bantal yang gebu,pacak bendera malaysia berdiri atas bumi seperti dia yang punya.Banyak lagi kalau nak senaraikan semua hajat kita yang tak masuk akal ni.Tapi tipu la kan ,kalau tiqa sorang je pikir macam tu...


Disebabkan alarm kejut suruh bangun sahur .. mimpi pun jadi pelik dan tersekat-sekat macam video bawah ni.(padahal video kualiti hampeh) Mesti korang penah, belum habis mimpi lagi putera raja dah datang tersedar dari buaian mimpi disebabkan oleh alarm sendiri yang annoying orange.. Hahaha kiranya bersambung next episod ke apa.



suara sendiri yang annoying orange.




Meet my new idol .. and my next video will be similar like this.Hee

(kalau jadi si pacak boleh)

kualiti video kita je sama sebenarnya,tapi diri sendiri lagi teruk sebab dia buat video zaman 90 :(

M

Friday, August 19, 2011

Mari ke SACC Mall

Siapa yang belum shopping raya lagi sila angkat.Berita baik untuk kalian yang gemarkan membeli belah di saat akhir apabila kedai membuat lelong seperti pasar malam.Untuk pembaca kita yang disayangi.. kita dah sediakan duit raya 20 ringgit (coupon) untuk kalian .Kalau u all ada membership card termasuk dengan 30% discount.Hanya di Dang Anum Shah Alam city center (SACC) level 3.Bersebelahan dengan (PKNS) untuk sesiapa yang tak tahu.

Minggu fesyen berlangsung pada bulan 6 sebenarnya..

IMG_8782

DSC_1239-2IMG_8794
IMG_8785
IMG_8758
IMG_8757
IMG_8755
IMG_8736
DSC_1184

op op op yang bawah ni pon nak masuk list model runway kew

Print

DSC_1215
IMG_8744
DSC_1215
DSC_1247

Sedikit dari koleksi Raya ada dalam 30 design dan colour.

Photographer yang membantu sekali terima kasih alan.Sesiapa yang rasa shah alam jauh boleh singgah di midvalley metrojaya boleh cari Dang Anum di sana. Tapi kalau dekat mid tak dapat duit raya dari kita ler.


Wednesday, August 03, 2011

Salam Ramdhan






Video ini dibuat dua hari sebelum puasa lagi.. alhamdulilah selesai jugak akhirnya..
kesempatan ini ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak bersama keluarga dan sahabat handai anda.,bagi mereka yang menjalankannya.



Siapa boleh bersiul anda hebat dan maaf atas kegedikan diri sendiri.Next video tunggu raya kelima pula .Oh oh tidak lupa i love ngml production.hik sselamat berbuka..mulakan dengan kurma iya...10 ringgit satu kotak.terima kasih beli..!! jual!..






maaf atas kualiti videonya