Wednesday, February 17, 2010

dibuli oleh pembuli


Hari minggu yang lalu pegi rumah uncle sebab ada kenduri yang berdekatan so singgah sekali sebab da dekat lagipon kita orang nak plan untuk atuk and nenek punya anniversary,tak sabar macam macam da plan harap yang opening untuk silat to jadi.Sebab belom suruh cousin cousin yang kecik2 ni practice lagi haha tapi idea lain pulak yang buat pegi p buli si ibrahim yang sudah semakin gendut dan mengada gada pakai kan kopiah dan songkok sebab geram sangat dengan dia sekarang,memang buli dan pakse sampai nangis he kejam kau orang.
ok ibrahim malas nak layan kita orang sebenarnya tengok,dia pura pura buat tido biar kita orang tak pakse pakaikan kopiah dan macam macam lagi


jeling malas nak pandang camera
takapa ibrahim tak apa
yahooo dapat jugak akhir nyaaa,susah nak bagi dia tumpu kat camera

hahahahaha
tengok dia da naik rimas semua kerumun dan paksa paksa buat itula ini

siap pegang tangan ok itu bukan idea i,kecian ibrahim kena seksa dengan moster moster yang kejam ok mengaku ketua dia adalah i


sayang ibrahim sorang sambil nyanyi lagu nabil zamanhuri-dari jauh


awak selalu buat kita tergoda dengan kecomelan awak

tengok muke simpati kecianyaaa memang kejam tangan siapa la to,lupe
ibrahim da buat muke pelik''dalam hati kecil dia'' bila nak habis photoshoot ni''

sayang ku jangan membesar dengan cepat nak sayang macam ini je