Friday, February 19, 2010

its not over


Hermm yea minggu ni penuh delima dan masalah macam macam yang berlaku dan hari ini gembira dapat rehat kat rumah malas nak keluar dah assigment pon macam tak sentuh langsung,last minit je!!tiga hari lepas pegi bangsar yey we have fun,disebabkan azim keje setengah hari we decided to cari hadiah baju untuk my adik tak jumpe pon akhirnya benda yang dia nak.
random photos

ok ini ada rupa paparazi


then we went to delicious yeaa the dessert are awesome
cuti lagi tiga hari nak try buat kat rumah pulak brownies/choclate chip homemade
kepada orang orang i dah janji nak buat to jangan risau
gumy bear celup choclate yum yum




then lepas penat jalan jalan p menuju ke subway pulak perut masih lapar dah berkeroncong
ehem are you ok



ehem we are not ok





assigmentassigmentassigmentassigmentassigmentassigment assigmentassigmentassigmentassigmentassigmentassigment teeheee bye