Friday, April 02, 2010

being bored as usual


Hola hola holaaaaaaaaa!! minggu ni class berderet campur dengan class2 gantinya memang penat yang teramat sangattttttt,final pon nak dekat kebanyakan assigment untuk final project sudah tibaaaa memang gembirra..terus rasa macam ni ^__________________________^ heeeh heh eheh HA HA HAR HAR HAAA

^O^



dah sem enam barula terasa nak buat video,sebelom ni tak penah mengada gada disebabkan semua keje nak minggu depan,ini la muke muke yang selalu ada time class dah habiss!!bagus dorang ni class dah habis pon masih duduk dalam lab..



stressss yang teramat sangatttttt,terus keluar video video nii