Monday, June 21, 2010

happy birhday


HAPPY BIRTHDAY SYAHRIL AZIM
hope all your dreams and your wishes will come true lots of love from me.



Kononnya nak buat surprise lilin penuh keliling gazebo depan rumah,masa terlalu cepat dengan keadaan kelam kabut bawak semua makanan ke depan dalam 5 minit berpeluh peluh untuk prepare, kereta sampai dengan tak sempat keluar kan cupcake dan bakar lilin surpriseeeeeeeeeee walaupon tak sempat nyanyi lagu happy birthday hahaha plan tak jadi mungkin sebab terkejut dorang datang cepat sangat,apa apa pon azim dengan jazz terkejut garu garu kepala sebab plan dorang nak pick me up kat rumah i then pegi dinner dekat vivo (thecurve).Sis aida kakak kepada azim cakap"ini la vivonya"
hadiah azim semua dari titik peluh sendiri (handmade)termasuklah 2 bantal baring, peluk kad dan cupcake. HEE ini la keje masa cuti sem menjahit,

kad to i guna tisu rendam dengan teh dan kopi untuk dapat effect vintage,dalam gambar ini nampak cam tisu kotor hee





bantal ini special sebab ada terukir nama miza







macam biasa tak behaveeee