Wednesday, August 11, 2010

salam lebaran

Asalamualaikum wahai sahabat sahabatku alhamdulilah sudah sehari berlalunya bulan yang mulia ini iaitu bulan puasa.Okay baru je sehari untuk orang orang rumah terutamanya adik imran puasa penuh ye boleh la berlatih berhenti minum susu.Nanti tak adalah menjerit jerit suruh bibik buat susu.Semoga ramadhan kali ini dapat keberkatan darinya.Mudah mudahan amin.
jjkj


DSC_0560
Tersangatlah terasa hati ketika ini.Takapa atiqah kau boleh cuba lagi.

hghghg
Menjamu dadih puan liza buat kali terakhir sebelum berpuasa sambil ditemani cahaya nur dibelakang hihi cey.


uukjkjkj
okay ini background dia sebenarnyajkjhk

hh
omg budak dean list malu malu tutup muka semua(sambil tunjuk peace kat peminat).
Nampak tak typography yang dibelakang itu?Cakap nampak kalau tak pendek umur.Hee itu project masa sem 3.Rinduu subject typography.

jkhk
itu dia pensyarah typography yang disayangi puan azi yang bertudung merah jambu.Penyarah yang telah mengajar kami selama tiga sem berturut turut.Rindu lagi sekali.
selamat datang ke fssr. Sejak dah berjaya siap kan 200 sketches untuk seminggu tempoh hari tentang fssr.Dalam otak ni teringat fssr sahaja .Kepada rakan rakan seperjuangan tahniah kepada yang dianugerahkan dean list.Kepada yang tak dapat cuba lagi sem depan.Ini adalah sem akhir yang sangatlah stress.Tapi seronok disebabkan hanya dua hari dalam seminggu sahaja kelas. hjh
yipieee balik dapat cuti seminggu sempena bulan puasaaaa. indahnyaa
ghhgjjj

Hari pertama solat terawih adik adik semangat berpakaian serba lengkap siap selendang ye imran.Masjid negeri punyalah ramai orang .Pack sungguh.Hari pertama biasalah itu.


Esok adalah harapan sekarang adalah pengalaman kemarin adalah kenangan yang tak luput dari kekhilafan mohon maaf lahir dan Batin., Semoga RAMADHAN kali ini lebih baik dari RAMADHAN tahun lalu yer.. amin….