Wednesday, September 22, 2010

dua tahun bukan dua puluh tahun

Tak sedar diri kau nak masuk dua puluh tahun,angka kosong dibelakang.Tahun depan sudah dua puluh satu memang terasa tua pulak.Duit raya masih dapat nyom nyom nyom.Yang ini Rakan rakan yang dua tahun tak jumpa,semua dah lain in a good way la.Masa ini baru je balik dari kampung memang malas nak pegi beraya pun.Tapi disebabkan jah call ''atiqah you mana?azim ada ,asal you tak datang.''.Walaupon penat datang jugak,kalau buat reunion pon selalunya tiqa tak ada.
DSC_1621
DSC_1587
DSC_1625
DSC_1606
tengok muka penat lepas seharian gaul dodol di rumah nenek hehe
DSC_1630
suka yang ini sebab tiqa nampak tinggi ,terima kasih high heel.


besoknya beraya di rumah ajimah pulak,besoknya beraya di bali pulak-okayyy kecoh je
DSC_1672
DSC_1670
DSC_1666