Tuesday, November 23, 2010

Rahsia Tidur

Rahsia tidur??okay dah tak rahsia dah ..sebenarnya rahsia bantal kan dah kena tipu..

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik Dan sastera.
Perasaan mereka halus Dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.


2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.


3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-Mata.


4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.


5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.


6) Tidak punya bantal

Kasihan meh ambil satu bantal tiqa ;p


Siapa yang tak perlukan bantal masa tidur memang tipu la kan.Eh!! ke memang ada orang yang tak perlukan bantal.Tiqa kategori yng nama dua disebabkan bantal wajib ada setiap bucu.Seperti bawah kepala atas kepala,kiri kanan..sekurang kurangnya 5 bantal eee teruk.. kalau tidak susah nak tidur..Lengkaplah untuk buat kubu peperangan masa tidur.Kiranya sediakan payung sebelum hujan atau sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tak berguna.. err apa apa la yang seangkatan dengannya.Sangat merepek..


 WHAT THE FISHHH ?>l<:":{>:+*$@!#!$&^_^ sempat letak smiley lagiii
1
3
5
Oooovernya kau editnyaaa,maap tengah stress.. masih layan perasaan yang duka lara sambil  senyum seperti diatas.Sebenarnya ada cerita disebalik gambar diatas.Harap harapan tiqa takkan musnah.dan akan kembali normal seperti manusia biasa..Sekarang tengah tak normal.