Wednesday, January 05, 2011

flash back






DSC_1118 copy
Senyum paksa kalau dah penat. Sekarang sangat sibuk dengan fnal dah kerja.hihihi padahal baru practical,tinggal lagi satu bulan je lagi...Disebabkan final dan practical serentak susah nak bahagikan masa .Rindu nak masuk belajar balik 0Ok ini setengah Contoh contoh konsep yang tiqa berkenan.cehh macam boleh produce macam video sebegini rupa dengan 0 knowledge tentang video camera.Tinggal lagi dua bulan je lagi nii.grrr mengelabah sudah..




flash back memori


Teringat lagi masa itu tiqa form 3 kalau tak

silap. Ada aunty tegur.Hai yang ini darjah berapa ni? 'sambil pandang dekat atiqah'.

DARJAHHHHHH* JERITAN DALAM HATI

aku punya la semangat toleh kiri kanan depan belakang...kot kot dia cakap dengan orang lain. *oh betol la aunty ini tengah tanya tiqa.. .Dengan nada kecewa dan pasrah ''ohhh darjah 3 aunty''.* padahal tak tau aku form 3.Malas nak ngaku nanti benda sama yang akan diulangi..I ingat your daughter baru standard 1 blablablabla . .Ooooh oh cerita pasal Zaman masa hari pertama masuk sekolah menengah serius tak bolehh lupakan.Form 1 sesi petang.Sampai sekolah terus semangat nak cari kelas kat atas.Naik naik terus kena boo dengan senior lelaki 'boooo.. sekolah rendah kat sebelah laaa.Silap masuk sekolah laaa budak ni.Sambil buat muke sedih turun tangga. Rasa macam nak nangis je tapi malu.diri sudah sekolah atasan.Nasib ramai kakak kakak yang baik hati tolong ai cari kelas.*dasar manjaa dulu...



gambar bawah semasa zaman form 5* kenapa upload gmbar yang ini??disebabkan adik letak picture ini dalam zaman myspace semua ingat itu girlfwenn dia...facebook pon dia upload*dia tak nak ngaku umair sayang kita lebih..walaupun kami selalu gadoh.Ye mengaku tiqa kakak sulung yang garang .


ameer add tiqa selepas dia comment picture fb umair tanya itu siapa?dia ada fb?lepastu budak budak lain mencelah 'wei ameer kau takpayah la ngorat kakak umair,ko budak kecik lagi''.ameer reply ''eleh ko jeles. kau muka mcm bdk kecik.''Suare mcm bdk belum tuuu lagi''....

(lepas ini mesti dia dah takot nak tegur dah.sebab ashik-ashik dia cakap hai.i terus ubah topik.'tak tido lagi ke esokkan sekolah".dah siap homework? =_=''
hahaha soalan2 orang orang tua berbual.

saje copy paste perbualan si tua (tiqa) dengan budak form 1
ameer kawan kepada umair adik tiqa




Oh okay :)
Akak nie umur bape?
?
haha why
kenapa tanya pasal umur
LOL xD , takde la.Nmpk mcm muda.Tapi umair kate 20 tahun
Mcm tak percaye
tu tanye balik
HAHAH
rasa dia tipu kot
;p this year 21 hahaha

HAHAHA , really?
Tak percaye do
Tgk muka mcm 15-19 years old
terpulang nak bercaya ke tak. itu semua luaran ;p
HAHAHAH , okay-okay (;
ameeri kawan umair satu sek ke?bj
?
Kawan PS3 :D
PS3?
haha okay
Kirim salam kat dia *ckap from Ameer_1998 :D
alright i will
:P
Erm okay (:
sebaya umair?
Actually i'm 13.But Umair 14 right?
But Umair mcm bdk2 agi xP
hahaha keturunan fauzi family mungkin
HAHAH , maybe
Coz i thought you was 15 mcm tu
And i thought umair 8-11 years old
HAHAH
hahaha kejam punya ameer.
Just a joke xP
:p
Ngantok!
ok besok sekolah p masuk tido ;p
HAAAAAAAAA ,
NOOOO!
haaaa why
Tak suka tido awal xD
Umair study ke? :O
dah siap homework ?umair tak tau la dia buat apa kat bawah.
HAAA , Sure la dah siap
hahaha okay
Nak maen game , tapi tak bleh
:(
game best?
9:50pm
BEST! :PPPPPPPPPPPPPPPp
Thats my baby
:P


Bukan nak cakap i ni nampak muda,perasan muda tak sedar diri ke apa.Tahun ni pon dah masuk 21 dah .Harap tiada sesiapa salah tafsir selepas ini dah.Walaupon diri sendiri mengaku penulisan macam budak sekolah. =_='