Monday, February 01, 2010

bersama kanak kanak girang

hello rakan rakan sekalian pada tanggal sabtu ‎30 ‎January, ‎2010, ‏‎9:51:40 waktu ni gantok sangat sehari sebelom nya tak cukup tido haa minggu lepas, saya membantu kak aida iaitu kakak kepada azim saiful dengan assigment beliau,kami pergi menaiki kereta pada tepat pukul 8suku bergerak ke putrajaya dan mencari lokasi untuk menembak(tangkap gambar),ok sebenarnya tempat yang dituju adalah tadika,walaupon tabika eh tadika dengan tabika bukan sama ke? lawa dan bersih tapi ada benda yang menakotkan terjadi kat sana.kira kira 3jam kami berada dalam tadika,Setelah ukur setiap inchi tapak dan luas kaki persegi tadika dengan bantuan azim and kak sarah i cume jadi juru gambar perhatikan mereka tanpa disedari tutup camera hilang,time nak balik baru sedar yang i ingat last kali letak atas meja,yang peliknya cari cari kawasan yang berdekatan memang tak ada siap tong sampah, toilet dan tempat tempat dalam tadika yang i pasti tak pegi pon kita orang cari.Memang pelik gila sebab i ingat i letak penutup to kat kawasan mana.Memang i ingatttttt tak tipu!!!last last reda jela benda to dah hilang salah i letak atas meja macam to je.kunci pintu tadika,kak aida nak tangkap gambar dekat playground pulak i pon duduk tepi da penat.tiba tiba azim jerit panggil youuuu sini,jumpe penutup to kat luar tadika ya allah peliknya mana ada kita orang lalu kawasan to sebelom ni.
excited baru sampai nak daftar masuk dalam tadika




parking lot
muka terkejut tengok playground and persekitaran tadika yang best

HAHAHAAHAHHAHA kena gelak


muke geli
nak kena tampo ke



abang kotak kotak dengan pita ukur nya

aicehhhhhh mr t

kat mana mana abang ni jela yang jadi model


ukur ukurrrrrr
toilet dia comel khas untuk kanak kanak


azim,kak sarah ,kak aida and me
aksi kanak kanak tadika yang gembira jumpa mainan bola hijau
motif:halkummmm



hahahahahaha dah la ada camera dalam tadika ni sungguh tak behave kanak kanak ni
inila tempat sis sarah jumpe penutup to memang padahal tak lalu pon dalam or kawasan pintu to
betol betol dekat area air to scaryyyyyyy time balik memang i rase seram sejuk
lepas benda to jadi




semangat gila kakak ni pandang abang kontraktor terus tak jadi nak lompat





masjid putrajaya













muke teruja jumpe rumput terus nak main baring baring padahal ramai gila pandang
muke budak baru keluar tadika

aksi lompat katak cikgu suruh

lompat sebab seronok cikgu bagi main kat luar
macam kanak kanak keluar kandang
kan dah kata banyak kan gambar,lepas to kita kite orang menuju ke alamanda dorang semangat nak tengok movie i dah penat tak ada mood untuk apa apa,disebabkan azim beriya iya sangat nak tengok cerita legion,kalau i prefer adnan sempit nah sinopsis dia
Known as Nan Sempit by his friends, Adnan (Shaheizy Sam) is an orphan and a 'mat rempit' who decides to move to the big city in Kuala Lumpur after being treated unfairly by his aunt's family. During his stay in KL, Adnan lives with his elder brother Macha (Cat Farish) and works as a dispatch guy at a private company. He develops a friendly relationship with his boss, Nadia (Intan Ladyana) who comes from a very wealthy family. Soon, their relationship turns sour when an argument breaks open between Adnan and Zack.,
menarikkan menarikan HAHAHA MACAM CERITA REMPIT,time nak bagi ticket kat kaunter kakak to tahan i ingat dia nak tanya ic ''adik umur berapa sebab ni cerita 18 tahun ke atas''(fine i mengaku i selalu kena tahan buat muke dewasa pon tak jadi),sis da siap pesan time bagi ticket buat muke orang tua hahaha i tak tahan gelak je)sebab tak tau nak buat muke macam mana ic tak bawak pulak to.OK Sambung balik azim siap dah hulur camera kat bahu ingat kena ambil rupa rupanya kakak to cakap ''adik makanan luar tak boleh bawak masuk"masyallah terlupa plastik biskut famous amos kat tangan hahaha benda to yang dia tak bagi bawak masuk dia cakap camera boleh pelik betol undang undang dia!!!!cerita legion buat i gantok jalan cerita dia tak best banyak sangat mengarut kan i dah kata cerita adnan sempit jugak best
sinopsis legion:After terrifying biblical apocalypse descends upon the world, a group of strangers stranded in a remote truck stop diner in the Southwest unwittingly become humanity's last line of defence.,tamat