Wednesday, February 03, 2010

Karnival karangkraf people

Monday, ‎1 ‎February, ‎2010, ‏‎10:18:55 PM
seramai 90 pelajar unisel graphic design yang turut serta bagi memeriahkan karnival karangkraf yang ke 10,semua gembira sebab dapat pegi padahal suka sebab class petang cancel pelbagai aktiviti menarik turut disediakan seperti sesi temuramah bersama editor majalah,artis pujaan dan penulis novel,cabutan bertuah,aktiviti bersama akhbar sinar harian,hadiah menarik untuk langganan majalah dan banyak lagiiiiiiiii...contoh gerai yang ada disana seperti majalah g3,bintang kecil,yezza,remaja,wanita,nur,dara,keluarga ,nona e baca,i luv islam pengantin rada dan libur.

bangga dapat flyer so harus ditunjuk
zoom in


pelajar graphic design berkerumuni setiap meja untuk beramah mesra dengan editor siap tanya soalan cepumas seperti 'kalau practical keje dia macam mana?'berapa je gaji sebulan kalau practical kat sini?'hahaha sungguh straight to the point
yang ini bukan final proses colour yang betol belom diletak
kakak editor tunjuk cara dia mengedit cover magazine
kilang pemprosesan majalah dijalankan

offset printing




semua semangat sebab nak duduk takot muka tak nampak dalam surat khabar nanti.
Hee i paling depan siap berdiri lagi,entah entah kena crop sebab paling hujung orang belakang da jerit jerit''siapa rasa dia tinggi duduk la''ok i tak terase

lecturer kesayangan i puan aziyana berbaju pink, sebab selalu bagi result yang best
ngeh ngeh ngeh



berebut nak naik nak tengok mesin 4juta dengan lebih dekat tapi i dapat naik sampai tangga je
-__-
satu malaysiaaaa!!!!!
sedih betol kat tangga pon jadilahh



'adam adam pandang sini'sukenya dia senyum

tengok muka i je banyak camera women ni tangkap cehh padahal cepat
cepat pegi depan jengket jengket









khusuknya mereka sebab jumpe majalah PC ,dengan setiap pembelian keluaran terbaru akan berpeluang menyertai permainan dart dan cabutan bertuah menarikan.hahaha tiba2 je
meriah sungguhhhh walaupun penat sangat masa ni yang penting,tengok sinar harian esok!!!!



DELETE
eh ni bukan crop camera senget, salah kan camera padahal apa suruh tinggi sangat padan muke,jeles!!!!


-terimakasih untuk semuanya ingat lagu caller ring tone,i like this cause it not about how bad the break up was or getting back together. they do to much of that. i like this cause it was not a dramatic song about love,

song for a friend goodbyee 23332