Tuesday, March 09, 2010

semangat sikit

minggu ni banyak assigment yang terbengkalai dalam satu minggu nak siapkan semua tak tido malam la nampaknya.hermm mengeluh je kau!!
-_- zzzzZZzz
pelakon pelakon tambahan saya,semua pakai anak anak jiran yang berdekatan walaupon dorang tak boleh buat muke sedih ashik ashik nak gelak je berapa kali cut pelakon utama adik saya sebab dia ada ciri ciri yang saya cari. merepek zzzz
tengok muke sorang sorang tak serius,pandang victim macam tak bersalah je.hahaha yang bajet photographer to lagi la
adik semangat sabunkan kakak dia,adik cakap ''kecian kakak tangan banyak darah'' padahal guna sirap je,sayang betol adik dengan kakak dia
effect lebam kat pipi amirah bukan makeup ke apa,memang dia jatuh memang sesuai dia jadi pelakon utama tak payah makeup lebih lebih naturel




zombie kampong pisang

akhirnya setelah lama gambar gambar ini penuh dekat folder minggu lepas masa untuk presentation malang sungguh, semangat buat keje pagi pagi buta dah p lab computer,ngee buat last minute lagi, class miss junita petang lagi itu kelam kabut buat keje akhirnya tak sampai dalam masa 4 jam dah siap 7 poster yang macam apa cincai!! tunggu punya tunggu kelas cancel mm memang macam apalah semangat datang class pagi pagi.''choose between living or killing'' siapa ada idea yang lebih best?untuk tagline.ok takada siapa layan bye



tengok guna brush blood tak jadi pakai sirap lagi berkesan