Saturday, March 13, 2010

sepetang bersama mereka

Cuti sekolah sudah bermula,yahooooo yahoooo ok tak ada yahoo untuk kau tsk tsk kami tak cuti hmmm. Minggu ini macam macam jadi dekat class ada juga hari badan rasa malas sangat nak datang firasatku betol banyak class cancel,tengok lecturer suka menyusahkan student bagitau awal awal kan senang takadalah terpacak ok takadalah sampai terpacak pon tapi tunggu dekat class adalah dalam sejam then baru ada orang cakap kelas dibatalkan, ada kelas ganti ha kan da tak best kacau hari cuti.Ada satu hari itu ada presentation classmate yang lain semua semangat pakai baju formal tiba tiba dia cakap tak jadi presentation kelas pon dihabiskan cepat.Penat je masing masing siap kan slide show semua,senang senang je dia cakap u all burn cd then hantar kat saya next week.Cuti sabtu ahad kena siapkan 12 maskot ilustration untuk final,huishhhhh
-_-zzzZZZZZZZZZZZZZ

Hari ini kami sekeluarga menziarahi nenek n atuk kat kampung,papa bagitau yang atuk sakit, sebelom mama n papa nak p outstation ke china untuk seminggu nak tinggal kan kami adik beradik, mama cari bibik baru sementara sejak pembantu lama dah balik kampung dia, nampak sangat tak bercaya anak sulung dia boleh handle kan semua,ok takapa takapa.Kecian atuk,atuk nampak lemah sangat.Hhmm macam biasa nenek sibuk sibuk masak kalau kita orang datang.Nenek cakap cuti sekolah ini tak ada siapa pon cucu nenek nak tido rumah dia.Papa tak bagi pon sebab nanti nenek suka menyusahkan macam2 elok sekarang dia tumpu kat atuk je,harap atuk cepat sembuh macam dulu.Masa dah baik dekat rumah adik meragam nak itu ini ajak dia p main kat luar baru la dia ok sikit.

Nakal sungguh ada aja yang salah , semangat je si imran suruh i tengok dia main g-board.Sebelom adik naik mula mula i try banyak kali terjatuh banyak kali adik jugak yang berjaya walaupon mula mula kena dipengang,nak cari kestabilan

peace peace peace kamu jangan nakal,tengok main kat luar tak pakai kasut.Alasan dia susah adik nak main gboard kalau pakai kasut,haiiiiii



disebabkan baru beginner kena pegang dulu baru la boleh bergerak,kelakar betol entah kereta siapa siapa yang mereka pegang





lepas dah berpeluh main kat luar tadi,papa ajak p joging and cycling kat lake depan rumah pula




gigi ikan jerung
mira punya turn pula


hahaha ini sepatutnya tak perlu masuk dalam list pon suruh d angkat


macam burung hantu




adik dah penat,dia pegang emir disebabkan letih, bongkok je adik berhenti dia cakap sakit pingang la pegang abang emir!
papa joging ke belakang sebab kita orang lambat sangat

idea umair suruh panjat billboard
akhirnyaa papa jog dah 3 round kita orang satu round terus balik rumah sebab sekarang petang lepas hujan pon masih rasa bahang panas,banyak banyak la minum air yeee!!
peace peace kacang peace bye