Sunday, November 14, 2010

sawang awang awangan

cerita seminggu yang lepas
Penat minggu ni jangan katalah,dah bersawang rasanya hmm..Tiba tiba rasa macam nak nyanyi lagu dambaan ku piluuuu,nyanyian khai af je.Hari ni macam macam rintangan terjadi..cehwahh baru pertama kali kena reject kata itu rintangan.Bukan kena reject dengan kekasih hati okay..tapi Semalam tiqa dan 5 orang classmate p interview untuk practical.Ramai gile interview sekali gus.
Sebelum ni lepas spm tiqa penah try nak keja di secret resepi,interview punya interview siap borak borak macam dah kenal lama apa.Siap dia cerita panjang lebar.Pasal movie la.Padahal tak ada kena mengena pon.Dia cakap esok you boleh mula keja esok.Esoknya jugak tiqa tak datang sebab nebes ..
Balik kepada interview semalam.Tengah syok bercerita di kedai makan.rupanya bos advertising agensi sebelah je meja dengan kami.Hahaha siap bercerita sakan nanti nak behave macam mana masa interview,sangat tak boleh bla..siap flash back nama lecturel satu satu.. cerita pasal memori masing masing2 sambil tengok artwork resume yang print.Practical yang seperti temuduga apprentice sebab ada test siapkan ads untuk 30minit.Tajuk diberi 'sea of hope',semua gabra nak sketch apa.Mereka cakap u all ni semua over due siap pantai laut segala.Letak straigh line pon saya dah paham.Garis lurus je?hahaha semua perah otak macam apa.Dua dari kami yang dapat daripada enam orang mungkin, tiqa tak banyak senyum bak kata kawan tiqa yang sorang too.haha cari alasan.Tak ada rezeki.Sampai sekarang tengah mencari lagi.......

tidak penat mencari lagi selepas sehari kena reject cth gmbr dibawa.
IMG_5209
IMG_5230
edfghj
Asdfg
fghj
IMG_5268
fghjk
macam nak panggil kucing,bukanya tahan bustgyhujk



Eh jap nak habak mai..Jom ramai ramai datang SACC mall Shah Alam ada discount hebat sempena raya haji yang akan tiba beberapa hari lagi.Sebanyak 30% di Dang Anum untuk vvip berganda dua kali youu...Jom jom ramai ramai serbu.Jumpa disana. : )


rftyu
nak jumpa kaki dan tangan (kakitangan)Dang Anum yang semesra ini? susah kan.
ertgyhjkl
atau seperti ini?siap nak lipat baju boleh lagi jeling manja dekat pelanggan.
IMG_5381
Tapi bukan yang ini pelanggan yang senyum mesra terlebih.