Friday, November 12, 2010

firasat

Yang perkataan yag geli geli to bace je laju laju,jangan buat buat tanya kenapa.

fazilah kamsar
OKTOBER
suka sembang suka org yg sayang padanya suka ambil jln tengah sangat menawan & sopan santun kecantikan luar & dalam tidak pandai berbohong & berpura-pura mudah rasa simpati,baik pentingkan kawan sentiasa berkawan hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama cepat marah macam pentingkan diri sendiri tidak menolong org kecuali diminta suka melihat dari perspektifnya sendiri tidak suka terima pandangan org lain emosi yg mudah terusi ksuka berangan & pandai bercakap emosi yg kelam kabut daya firasat yg sangat kuat (terutamanya perempuan)suka melancong,bidang sastera & seni pengasih ,penyayang & lemah lembut romantik dlm percintaan mudah terusik hati & cemburu ambil berat tentang org lain suka kegiatan luar orang yg adil boros & mudah dipengaruhi persekitaran mudah patah semangat. renung renungkan lahh..selamat beramal!!!


Apa ke benda dengan semua benda ala kat atas ni.. suka sangat kan tiba tiba...Ikut korang la nak bercaya ke tak .Lagi lagi warga october.Perkataan mudah patah semangat to rasanya macam sebati sangat dengan tiqa.Sebab masa nak print assigment mesti ada je terjadi ,file hilang la,lupa embed la external masuk VIRUS(saje capslock sebab geram) .Habis hilang semua file assigment untuk resume practical hilang.Sedih macam mana pon dah tak boleh buat apa da patah semangat sebenarnya nak buat balik.Merangkak buat artwork lagi sekali.Terima kasih dekat kawan kawan tiqa yang membantu dan bagi kata kata semangat :') Dugaan di saat saat akhir mesti terjadi .Ehh ehh result sem ni dah keluar.Nak gembira ke tak.alhamdulilah.itu je mampu ku ucapkan.Cehh Tapi yang paling gembira ..yeah next sem practical .Rasa macam nak tampar pipi banyak kali sebab tak bercaya.

Gambar yang tak ada kena mengena,sebab nak update selalu tertunggak.Ini adik tiqa amirah namanya.
g
t
try
Untitled-2