Saturday, October 30, 2010

merungut


Semangat nak buat header ke apa ni?entah tak tau..tak tau....nak kata semua keje dah beres tak adalah jugak.Walaupon semester sudah berakhir.yippie untuk diri sendiri.Tapiii.. cuti sem masih ada class macam biasa setiap hari isnin untuk sebulan..lepas tu practical.tiqa bukan merungut tapi penat baru je lepas habis final.Hmm kira merungut la kan?.

Yey dapat dua baju from oldblossom preloved sale tiga hari lepas,dan jumpa fashionista seperti adriana and shea.jumpa?haha tengok dari jauh..

adriana:tiqah: We (me and Shea) certainly were staring at you pretty, and your skirt......CANTIK, nak pinjam!!!!!! Hahahaha and, i should be segan....cause soo comot berpeluh minyak2 muka :(((

tiqa memang pemalu,err yeke hahaha memang pon.lalalala
>_<


Web
Web
Web
Web
sorry gambar terlebih panjang

terima kasih disuatupencarian.blogspot.com
YGYH