Wednesday, May 18, 2011

Satu tahun


Sudah dua minggu terperap post ni.Gasaklah publiskan aja.


Hi,saya bella dah besarkan saya.Lebih mok dari pasangan sendiri.Dia yang paling dengar kata,seperti kalau tiqa cakap ''NO'' dia akan melompat ke arah lain.
tapi kena tinggi kan suara ..kalau lemah lembut cakap memang dia tak akan ikut arahan dan kita boleh angkat dia seperti bayi tanpa dtendang selama yang mungkin.Hi ingat boneka ke apa.

DSC_1328
DSC_1330





Yang ini pula si spiky si rakus tapi masih maintain.Padahal dia yang paling kuat makan.

DSC_1374
DSC_1375

DSC_1347



Tiba tiba spiky jadi behave pertama kali nampak dia macam ni..mungkin sudah sampai giliran dia pulak nak bermanja.

DSC_1339

DSC_1340

DSC_1341
DSC_1385

Berebut akhirnya macam biasalah tak mengalah langsung.

DSC_1405
DSC_1391
DSC_1412
DSC_1400

Jauh sangatkan perbezaan tumbuh besaran mereka.Betina lebih besar dari jantan.