Saturday, July 30, 2011

Diploma show


Post diploma show dalam draft sudah mencecah 4 bulan basi wei basi

disebabkan tunguu gambar dan video yang kita nak susah sangat nak dapat dalam camera dia tu.Huh salahkan orang yang tengah too.Sampai sekarang tak dapat lagi.wa sedih

bukan booth elianto tapi converse syafiqa mintak maaf sekarang.

183597_1843144605729_1454022450_32086186_5540542_n

maaf ler booth memang bersepah .Tengok bawah meja to semua benda disumbat.malu malu maluu

183597_1843144685731_1454022450_32086188_6715737_n

Disebabkan empat hari dalam dewan jaga booth sendiri.Bosan dan gantok, si rafhi buat kerja gila.. masuk dalam kotak tiqa.yang seperti nak hancur pergi kena kan orang yang datang tengok booth.Camera sudah sedia untuk record..masa untuk mencari mangsa..tiqa pon terangkan mereka tentang campaign bioconverse .

Dengan khusyuknya mereka dengar dan tunjuk kegunaan kotak resycle ni.Dengan sekali ketuk kotak.Si rafhi keluar baaaah..!!!! hahaha punya la terkejut dorang sampai tercampak kasut converse.Semua yang datang singah booth bioconverse akan kena.Paling lawak adalah part pensyarah kita yang tidak lain puan irin yang omel.Dia terkejut sumpah paling comel.sebab lambat 10 saat baru dia menjerit.

Paling menyampah adalah group senior lelaki.eh bukan menyampah tapi macho.selepas bahaaa..!! terkejutkan .. muka sorang- sorang tak ada tindak balas terkejut langsung.seperti tegang baru buat pembedahan plastik.tak ada reaction.haha tak boleh nak bawak bergurau.Lepastu mereka terus bertanya.. terangkan what is your concept .wooho seriusnya.Abg2 kita niii...

semua moment caught on camera..tapi mamat bawah ni susah sangat nak bagi.

_MG_7182

our cuak faces.Teringat pyka yang tak sudah sudah p betul kan meja dia dan barang atasnya supaya perfecto .Tapi bukan dapat present lagi dua hari selepas itu..Haha kiranya kami dua adalah dua orang terakhir.

_MG_6901

muka seperti hendak present kejap lagi..

_MG_6899

siapa setuju muka prof saya seperti atuk kfc comel kann.. pujian yang dia bagi pon comel sangat seperti orangnya.


DSC_0195

gambar bersama sambil bergoyang sakan.
Kerana semua benda sudah berakhir.
selepas itu bermain music chair tak ingat dunia.

_MG_7137
_MG_7125


Yang ini pula adalah gambar yang dipilih dalam senarai pendek penyingkiran.. tidak dipakaila kiranya.ingat senang model lompat seperti tiada hari esok, lebih 50 kali rasanya.Sayang model kaki kita *wink .panjat gunung,termakan pasir baring atas pasir selepas too kena samak terpegang najis.Kononnya nak dapat perfect angle,tapi dapat benda lain.

DSC_0417
DSC_0453-2-2
DSC_0412
DSC_0430-2

Oh tidak lupa jugak.untuk para pembaca video launching ' stop motion bioconverse' kita yang tak seberapa ni.Ini adalah pertama kali buat video .Banyak sangat kekuranganJangan kutuk kenapa angle seperti itu.Harap selepas korang tengok video ini paham tentang campaign apa yang cuba diterangkan.Kalau tak paham jugak buat2 paham hi.Video ini cuma 2 hari prosesnya dan dibuat pada bulan 3 .Ahir kata lets get green!!!

Akhir kata (tersebut akhir kata dua kali eksaitedny)terima kasih banyak diatas semua bantuan termasuklah abg printer yang bukak sampai larut pagi hanya untuk kami, pukul 3 sampai pukul 7 pagi last minutes printing .Balik rumah kejap kelam kabut siap untuk presentation pukul 8 ..Pakguard bagi kami setbooth sampai pagi,tapi tak pasang aircond ke terlupa terima kasih.Lab unisel bukak sabtu ahad hanya untuk kami lagi.Tapi dipaksa untuk belanja kfc.Untuk ganti rugi berkerja hari minggu.Model kaki kita sayangs.Sahabat ,senior dan pensyarah. Yang banyak bagi kata semangat Love you all.Dgo5 always in our heart :')