Friday, December 16, 2011

Selamat berhari minggu

banner 2

DSC_0940

Mari kita mengomel ngomel hari jumaat ni. Setiap hari minggu mesti belek belek gambar dalam dslr apa yang boleh diedit. Sesudah edit diperapkan pula dalam dashbord sampai basi.Nak bercerita tentang saudara saudara kita yang kecik kecik ni. Kalau balik kampung untuk beraya penuh lah cucu nenek atuk yang jantan je. Perempuan nya berapa kerat je. Disempatan ini nak kongsi gambar saudara perempuan cucu nenek.Hi sah tak ada kerja lain.

Yang sibuk susun kuih dalam dulang kami dua je yang besar.Yang sebelah tiqa adalah cousin yang tingkatan dua.Iya iya badannya lebih besar dari kakak saudara dia. Bapak saudara, setiap tahun mesti panggil untuk ukur ketinggian.. kami berdua.Sabar jela! dah jadi tradisi agaknya.. Semalam kami menonton wayang saya dapat ticket kanak kanak =_= masih?? tahun depan dah boleh pergi mengundi da.

Oh yaa minggu depan bercuti bersama saudara mara ke perak nanti kan gambar seterusnya..Nampaknya tak dapat la kita ke wedding of the year sis hanis zalikha ehe.Tak dapatlah nak jumpa the iz. Nak jumpa pengantin ke siapa hish.Okla sebelum mengarut baik kita akhiri.Sekian

xoxo
atiqahfauzi



Mari scrool sampai ponat gambar gambar raya haji yang lepas. Si kecil hayan dah buat muka bosan apabila diapit saudara saudara perempuanya.

DSC_0944ti
DSC_0945
DSC_0942
Print
Print
Print

Terima kasih azaliasalleh sayang atas entry khas untuk ngomel.Nanti kita send hadiah awak hujung tahun ini ok.Insyaallah.

banner 2