Thursday, July 05, 2012

Pulau Kapas

Asalamualaikum, akhir june yang lepas tiqa dengan adik adik lelaki dan my daddy ke ganu. Pulau kapas. .Paling tak sabar dan seronok adalah snorkeling dengan ikan ikan warna warni. Banyak ikan yang kami jumpa termasuklah baby shark dan jellyfish bersepah nasib ada abang2 beach boy jaga masa berenang siap bawak galah untuk protect dari jellyfish yang kejam..Kalau  ada camera waterproof boleh lah buat video ikan duyong dalam pantai berenang dengan ikan. :(

Dapat Pekena keropok lekor 4 pinggan setiap hari .Heaven! lagi lagi dapat jumpa sata dan otak otak siapa tak gembirakan... Keesokannya ayah tiqa p hantar talk box dekat my mum. Adik2 kecilku yang tinggal tu jeles dan merajuk.Nampak gambar abang dia kena tanam dalam pasir tepi pantai. Muhaha mama cerita . Adik punya muka masa nampak gambar terus terdiam .My lil sis pulak ''benci tak nak tengok''.


DSC_0013 DSC_0011 DSC_0007 DSC_0004

                      Umair takot dengan ikan  lagi papa tiqa baling roti dekat dekat dengan dia..

DSC_0066DSC_0067DSC_0031
DSC_0032 DSC_0018 DSC_0027-2 DSC_0114

Spot the different? video one and two??. Movie maker buat hal terpaksalah pendek dan asing kan video.Ashik2 meragam je laptop ni. 

Video 1 (youtube)

Video 2 (vimeo)


- i will try my best every post with a video :)