Thursday, November 24, 2011

N.G.M.L (online shop)



Kehadapan masyarakat sekalian
maaf blog dah dipinggirkan untuk dua minggu.
Berita baik untuk pembaca dan sayang sayang sekalian..
alhamdulilah facebook online shop baru dirasmikan semalam.Pada dulu memang ada hasrat nak buat tapi disebabkan sifat teragak agak menguasai diri.Terus simpan kan aja!Tiqa harap dapat sokongan dari uolss semua..Kalau dapat banyak permintaan tiqa akan teruskan dengan items baru.Ooh yeah ini baru permulaan banyak lagi tiqa mahu share.

PLEASE LIKE MY FACEBOOK ONLINE SHOP AND SHOW SOME LOVE.
bUCKLE YOUR SEAT LOTS OF CUTE ITEMS WILL BE UPLOAD.

Sila perhati di sidebar belah kiri yaa!! NGOMEL

boleh like Elegence Hijaab jugak

Apa itu n.g.m.l ia adalah singkatan dari perkataan ngomel. Ok cuba bayangkan apabila kita ngomel ngomel ngomel tanpa henti tak comel ke kelakuan seperti tu.Sangat macam makcik kan..Melekatlah ngomel dihati tiqa.
Comel bukan.
Ngomelngomelngomelngomelngomel

eh pwetty bella diambil sempena bella dela rosa tak kan tak kenal pueri joyah senandung tuu.hii



Untitled-1

yt




Untitled-1

Untitled-1


Kalau ada yang ingat tanya tentang ngomel sila email di atiqahngome@yahoo.com